Gebruik onze link via SponsorKliks!

Gebruik onze link via SponsorKliks!

Koopt u iets online? Dan kan het goed zijn dat die winkel aangesloten is bij SponsorKliks. Via SponsorKliks hebben wij ons aangemeld en kunnen wij extra inkomsten verdienen voor de vereniging.
Zeker in deze tijd is het belangrijk om de club te steunen waar mogelijk, en in dit geval kan dat zelfs helemaal gratis!
Als u op bovenstaande banner klikt, kom je op onze pagina voor SponsorKliks. Hier zie je een lijst met alle deelnemende websites. Als je dus voortaan iets besteld, controleer dan even of de webshop er tussen staat. Via de site kan je direct klikken op de site waar je iets wilt bestellen.

Gebruik je Google Chrome? Dan kan je ook de extensie downloaden (https://chrome.google.com/webstore/detail/sponsorkliks/ibddmcijlhljfdinapegnidiodopoadi?hl=nl)
Met deze extensie kan je bookmarks laten toevoegen voor een aantal grote sites, zoals CoolBlue, Bol, Thuisbezorgd, Expedia, MediaMarkt en meer.
Wanneer je dan bij een van deze winkels iets wilt gaan kopen kan je direct op de bookmark klikken om naar de website te gaan via onze link.
Denk dus tijdens uw Sinterklaas, kerst en andere aankopen aan ons, het is een kleine moeite echter een leuke bijdrage voor de vereniging!