Nieuw Talent Orkest

De aanmeldingen zijn inmiddels gesloten. Wil je toch nog meedoen? Neem dan eerst contact op via 06 244 06 531

Bij het Nieuw Talent Orkest Losser gaat het om plezier in samen muziek maken. En dat iedereen de kans krijgt om dat te beleven.
Volwassenen, muzikale ervaring of niet, leren om een blaas- of slagwerkinstrument te bespelen. Iedereen heeft het talent om dat te kunnen. Tegelijkertijd leren ze om samen te spelen.

Het Nieuw Talent Orkest is heel laagdrempelig. Iedereen kan meedoen.
Je hoeft er geen noten voor te kunnen lezen of muziekles voor te hebben gehad.
Ook leeftijd speelt geen rol. Je mag fouten maken en zoveel vragen als je wilt.
Iedereen krijgt in tien repetities de beginselen van de blaaskunst onder de knie.

De repetities van het Nieuw Talent Orkest zijn gebaseerd op die van een muziekvereniging. Dat betekent dat er altijd een pauze is. Gezelligheid, ontspanning en de ongedwongen sfeer zijn belangrijk bij het Nieuw Talent Orkest.
Daarmee is het een initiatief waarbij het sociale aspect minstens zo belangrijk is als de muzikale prestatie.  Ervaren muzikanten uit de vereniging ondersteunen tijdens de repetities.

Het Nieuw Talent Orkest Losser wordt uitgevoerd bij muziekvereniging DTKS door Guus Pieksma en Annewiep Bloem, in samenwerking met de vereniging en een plaatselijk muzikaal leider.

Doe ook mee! Start: zaterdag 19 november 2022, 14:00 uur ’t Tukkershoes Bookholtlaan 21, 7581 BB Losser. Opgeven voor 12 november!

Voor meer informatie: sjoerdajanssen@hotmail.com  of 06-24406531.

Klik hier onder op een van de knoppen voor het aanmeldformulier of het informatie blad.